Ajudes per a emprenedors

Per on començo?Com finanço meu negoci?Com gestiono tota la paperassa?On m'instal·lo? Llogo o compro?En cas de dubtes, a qui vaig?

iniciatives Empresarials

Pla d'ajuda a psicolegs emprenedors

en PsicoEmprende, treballem per desenvolupar les teves iniciatives empresarials dins el sector de la Psicologia i la educació. Coneixem el vertigen d'iniciar una nova activitat, en la qual s'assumeixen molts riscos i tot és incertesa, i per això posem tota la nostra experiència a la teva disposició.

La nostra visió

en PsicoEmprende coneixem perfectament la primera i més important pregunta i que tot psicòleg ha de fer-se: Em llanço a emprendre o busco treballar per a altres? segurament, després d'acabar la carrera, et trobis fent un periple formatiu de màsters i cursos i tirant currículums en diferents entitats. I molt probablement se t'ha passat pel cap muntar alguna cosa pel teu compte, però pot ser que et facis enrere per diferents pors.

És important que, sobretot al principi, no et sentis només encara que vagis en solitari. En compartir un despatx per hores amb altres psicòlegs, pots fer pinya amb ells i, fins i tot, derivaros casos o treballar en xarxa i fer algun projecte en comú.
És normal sentir certa por a l'hora d'enfrontar-se a casos nous, sobretot, si són més complicats. per això, des PsicoEmprende oferim un servei de supervisió perquè aquest punt no sigui una excusa per no emprendre.

El nostre objectiu serà, mà a mà, ajudar-te a superar totes les dificultats que vagin sorgint.

La nostra missió

PsicoEmprende t'ofereix la possibilitat de rebre un assessorament i acompanyament integral en l'inici de la teva activitat professional.

Amb una clara orientació cap al assoliment dels teus objectius professionals i el èxit en el teu negoci, PsicoEmprende ofereix una prestació de serveis completa, destacant:

 • Ajuda en la realització del pla d'empresa.
 • Estudi de mercat, la creació de xarxes.
 • marca Personal.
 • Captació i Fidelització de clients.
 • Selecció de perfils professionals, que formin part d'un equip multidisciplinari.
 • Formació en competències empresarials.
 • Tallers sobre lideratge, motivació, gestió d'equips.

Els nostres preus

 • Una hora de consulta
 • 50
 • assessorament complet
 • Estudi de mercat
 • marca personal
 • Captació i fidelització de clients

Els punts més importants que tractarem amb tu seran:

01
Ajuda en la realització del pla d'empresa

Recorda que un pla de negoci ben redactat i estructurat és una eina molt important per presentar la teva idea de negoci a terceres persones, sobretot a inversors, bancs i institucions.

02
Estudi de mercat, la creació de xarxes

actualment, una manera d'ampliar i mantenir la teva xarxa de contactes és a través dels mitjans socials. No oblidem que el networking és essencial. Segueix llegint i descobreix com construir i mantenir una xarxa de contactes sòlida i efectiva.

03
marca personal

Quan penses en la professió que vas triar, segur pots identificar dos o tres referents que hagin inspirat la teva feina o siguin reconeguts com destacats especialistes de l'àrea. Si t'agradaria que alguna vegada algú pensi d'aquesta manera en tu, és hora que comencis a treballar en la teva marca personal.

04
Captació i fidelització de clients

Un cop executades les accions hem de captar els possibles clients. Treballem en el terreny amb els equips comercials i els departaments d'atenció al client, ajudant-los a desenvolupar mecàniques efectives de captació.

POSA'T EN CONTACTE

Tens algun dubte?

Explica'ns com creus que podem ajudar-te i un membre del nostre equip es posarà en contacte amb tu el més aviat que ens sigui possible.

 • pla integralemprenedorsSupervisiódisseny WebLloguer d'espaisformacióaltres

  carro