disseny Web

Disseny web aplicat a la psicologia

En l'actualitat, una de les parts més importants a l'hora de llançar un projecte seriós ha de ser la creació d'una bona pàgina web. No només ha de ser modern, funcional i efectiva, també a d'estar ben optimitzada perquè Google ens mostri, ha de ser ràpida i donar un aspecte molt professional del nostre gabinet.

Per tot això i perquè sabem el difícil que pot ser trobar a un bon professional, en PsicoEmpende comptem amb dissenyadors web professionals que s'adaptaran totalment a les necessitats del teu projecte.

El què oferim

01
disseny

Garantim un disseny únic i exclusiu per a la teva pàgina web. Els nostres dissenys són totalment personalitzats i adaptats a les necessitats de cada imatge corporativa. Estudiarem el teu cas en profunditat i et donarem una solució i un disseny a mida. Si no tens encara identitat corporativa, començarem en creant una.

02
Rapidesa i bon posicionament

La forma en què es dissenya i s'estructuren els continguts en un web, influeixen en la velocitat i posicionament de la mateixa. Per això controlem des del primer moment tots els paràmetres necessaris per ajustar la velocitat i el SEO de la pàgina.

03
Actualització de continguts

Si el que t'interessa és tenir la teva web a l'última però no tens temps per dedicar-li nosaltres actualitzem teu blog, afegim els productes necessaris a la botiga o modifiquem els horaris dels teus serveis. Tot el necessari perquè la teva nova pàgina web estigui sempre actualitzada.

04
suport tècnic

Tenir algú qualificat que resolgui qualsevol problema que pugui sorgir és només un dels serveis que oferim. Realitzar còpies de seguretat periòdiques de la pàgina web a les que tornar en qualsevol moment o la màxima protecció davant virus o amenaces són altres. Perquè la teva tranquil·litat és el que més ens importa.

alguns exemples

Sistema professional de gestió de reserva de cites

Si vens un servei a través de la teva web, és molt important permetre al client tant la possibilitat de reservar com de pagar-ho a l'instant. Un servei cobrat és un ingrés segur, mentre que una simple reserva es pot desfer molt fàcilment, perdent així tant la cita com possiblement aquesta franja horària si la cancel·lació s'efectua amb poca antelació.

Per a aquesta tasca, en PsicoEmprende comptem amb un dels sistemes de gestió de cites i empleats professional més avançat del mercat, una potent eina molt fàcil de gestionar, amb la qual no només donaràs una imatge moderna del teu negoci i de la teva pàgina web, si no que también verás aumentar tus cifras de ingresos.

Pàgines web professionals

Dissenys exclusius totalment personalitzats

En PsicoEmprende sabem que cada professional té la seva marca d'identitat pròpia. Per això vam dissenyar i desenvolupar webs totalment a mida. Adaptades a cada necessitat i amb un disseny únic. Estem centrats en la rapidesa del web, SEO, usabilitat, disseny i funcionalitat.

Escríbenos para preguntar por el precio de tu web.

Lloc Web Història

Equip de disseny web

Sabem de la dificultat que existeix avui en dia per trobar bons professionals, i per això en PsicoEmprende comptem amb la col·laboració de lloc web Story, una jove empresa de disseny web però molt professional. Junts analitzarem el mercat i al teu competència més directa, sempre amb l'únic objectiu d'igualar i millorar els teus serveis per oferir la millor qualitat.

POSA'T EN CONTACTE

Tens algun dubte?

Explica'ns com creus que podem ajudar-te i un membre del nostre equip es posarà en contacte amb tu el més aviat que ens sigui possible.

  • pla integralemprenedorsSupervisiódisseny WebLloguer d'espaisformacióaltres

    carro