disseny Web

Disseny web aplicat a la psicologia

En l'actualitat, una de les parts més importants a l'hora de llançar un projecte seriós ha de ser la creació d'una bona pàgina web. No només ha de ser modern, funcional i efectiva, també a d'estar ben optimitzada perquè Google ens mostri, ha de ser ràpida i donar un aspecte molt professional del nostre gabinet.

Per tot això i perquè sabem el difícil que pot ser trobar a un bon professional, en PsicoEmpende comptem amb dissenyadors web professionals, amb anys d'experiència a l'esquena i amb àmplia experiència en el sector, que s'adaptaran totalment a les necessitats del teu projecte.

Els nostres preus

 • Pla Senzill Web Completa senzilla
 • 395
 • IVA inclòs
 • Totes les pàgines i seccions necessàries
 • Formació en l'ús del web
 • Suficient perquè el nostre negoci estigui a la xarxa, la pàgina tindrà totes les pàgines necessàries perquè el nostre negoci tingui visibilitat, però no tindrà sistemes avançats com gestió i reserva en línia de cites o sistema de gestió de cursos
 • el pla premium Web completa, sense límits
 • 995
 • IVA inclòs
 • Botiga online inclosa (fins 50 productes)
 • Sense límit de pàgines
 • Manteniment gratuït durant un any
 • Servei d'assistència i suport inclosos
 • Bloc complet inclòs (35 articles)
 • Treballs SEO inclosos
 • Formació en l'ús del web
 • Tots els extres necessaris inclosos, com sistemes de gestió de cites, sistemes o cursos en línia de gestió de la lleialtat del client

El què oferim

01
disseny

Garantim un disseny exclusiu per a la teva pàgina web. Et proposarem diversos dissenys, podent triar sempre el que més s'adapti a les necessitats de la teva imatge corporativa.

02
Rapidesa i bon posicionament

Hi ha diverses tasques d'obligat compliment si vols que Google et posicioni amunt en les seves recerques, i nosaltres les vam realitzar totes. Ens esforcem al màxim realitzant totes les tècniques SEO necessàries.

03
Actualització de continguts

Si el que t'interessa és tenir la teva web a l'última però no tens temps per dedicar-li nosaltres actualitzem teu blog, afegim els productes necessaris a la botiga o modifiquem els horaris dels teus serveis. Tot el necessari perquè la teva nova pàgina web estigui sempre actualitzada.

04
suport tècnic

Tenir algú qualificat que resolgui qualsevol problema que pugui sorgir és només un dels serveis que oferim. Realitzar còpies de seguretat periòdiques de la pàgina web a les que tornar en qualsevol moment o la màxima protecció davant virus o amenaces són altres. Perquè la teva tranquil·litat és el que més ens importa.

alguns exemples

Sistema professional de gestió de reserva de cites

Si vens un servei a través de la teva web, és molt important permetre al client tant la possibilitat de reservar com de pagar-ho a l'instant. Un servei cobrat és un ingrés segur, mentre que una simple reserva es pot desfer molt fàcilment, perdent així tant la cita com possiblement aquesta franja horària si la cancel·lació s'efectua amb poca antelació.

Per a aquesta tasca, en PsicoEmprende comptem amb un dels sistemes de gestió de cites i empleats professional més avançat del mercat, una potent eina molt fàcil de gestionar, amb la qual no només donaràs una imatge moderna del teu negoci i de la teva pàgina web, si no que también verás aumentar tus cifras de ingresos.

Sistema d'inscripció a cursos amb passarel·la de pagament

Si la teva idea és oferir qualsevol tipus de cursos, ja siguin online o presencials, és imprescindible permetre als usuaris de la teva pàgina web la possibilitat d'inscriure directament en ells. Aquest sistema el podeu veure tant el web de IMPSI (Institut Madrileny de Psicologia i Sexologia Integrativa) com en la nostra pròpia web, i en el no només es permet als usuaris inscriure, sinó que també ofereix la possibilitat de triar en què dates els agradaria que se celebrés una nova edició del curs, organizándolo así solo cuando tengas suficientes interesados como para garantizarte asistentes.

Pàgines web llistes per a instal·lar

Dissenys exclusius preparats per a personalitzar-los i instal·lar-los

En PsicoEmprende ens anticipem als nostres encàrrecs, i per això comptem amb dissenys creats pel nostre equip de desenvolupament. Pàgines web completes llistes per ser personalitzades amb la imatge i la informació de la teva empresa en cas d'agradar-alguna d'elles.

Pàgina web per Psicologia General

preu: 500€ aprox. Incluye total personalización e instalación.

AsDesign Estudi de Disseny Web

Un equip de professionals

Sabem de la dificultat que existeix avui en dia per trobar bons professionals, i per això en PsicoEmprende comptem amb la col·laboració de AsDesign Estudi Web, un jove però molt professional estudi de disseny web. Junts analitzarem el mercat i al teu competència més directa, sempre amb l'únic objectiu d'igualar i millorar els teus serveis per oferir la millor qualitat.

POSA'T EN CONTACTE

Tens algun dubte?

Explica'ns com creus que podem ajudar-te i un membre del nostre equip es posarà en contacte amb tu el més aviat que ens sigui possible.

 • pla integralemprenedorsSupervisiódisseny WebLloguer d'espaisformacióaltres

  carro