formació

formació PsicoEmprende

Benvingut a l'àrea de formació de PsicoEmprende. Estem desenvolupant un complet i molt potent sistema de formació i cursos online especialment dissenyats per a la incorporació al món empresarial per a psicòlegs recent iniciats, a més d'ajuda i teràpies especialment enfocades al món LGBT.

Si vols que t'avisem quan tinguem preparat el nostre sistema de formació, en el qual inclourem cursos gratuïts, deixa'ns el teu email:



Mentrestant, et deixem informació sobre algun dels cursos que impartim juntament amb el Col·legi de Psicòlegs de Madrid.

Curs d'iniciació a la tècnica de la caixa de sorra

La tècnica de la Caixa de sorra és una de les eines més interessants i desconegudes que podem tenir al nostre abast dins d'un context terapèutic. Està especialment indicada per treballar amb casos en què busquem l'expressió de continguts difícilment verbalitzables i permet un acostament diferent per al diagnòstic i la intervenció amb un ampli rang de pacients.

Curs de la teràpia afirmativa LGB

La demanda de psicoteràpia per part de lesbianes, gais i bisexuals ha augmentat considerablement els darrers anys i la intervenció amb el col·lectiu requereix del coneixement de les seves realitats específiques, seus processos i problemàtiques més habituals.

Vols estar informada / o dels nostres últims cursos?

Si vols que t'enviem un mail informatiu quan estiguem preparant un nou curs o quan tinguem novetats sobre algun d'ells, deixa'ns el teu email en el següent formulari:

POSA'T EN CONTACTE

Tens algun dubte?

Explica'ns com creus que podem ajudar-te i un membre del nostre equip es posarà en contacte amb tu el més aviat que ens sigui possible.

    • pla integralemprenedorsSupervisiódisseny webLloguer d'espaisformacióaltres

      carro