Qui som

un equip format per ajudar-te

Benvingut a PsicoEmprende

en PsicoEmprende treballem molt dur per ajudar a desenvolupar les iniciatives empresarials dels nous Psicòlegs, en aquests moments en què més falta ens pot fer.

La nostra Visió

PsicoEmprende neix en l'any 2015, amb l'objectiu de donar suport i promoure les iniciatives de joves emprenedors de l'àmbit de la psicologia i l'educació, resoldre els seus dubtes i canalitzar les seves inquietuds en el moment d'iniciar els seus projectes professionals.

Conscients de la manca en els plans d'estudi universitaris actuals d'una visió integral de la professió del psicòleg i l'educador, com a generador d'oportunitats de treball.

PsicoEmprende ofereix un servei de suport i assessorament en totes les fases del projecte, per crear i gestionar de forma eficient el teu propi gabinet.

Els nostres Objectius

des PsicoEmprende treballem per oferir solucions integrals de baix cost a Psicòlegs recent iniciats en el món empresarial. Des de la formació al lloguer de despatxos, cobrint tots els passos intermedis com la creació d'una pàgina web corporativa, la publicitat o el networking.

  • Assessorament i formació inicial, ajuda amb el pla empresarial.
  • Lloguer de despatxos, disseny web, networking i publicitat.
  • Plans de formació online.
  • Seguiment i supervisió per col·legues de professió, ajuda amb els casos difícils.
nostre equip de treball

Qui Som

PsicoEmprende està format per un equip multidisciplinari de professionals emprenedors, experts en l'assessorament i impuls professional de persones vinculades a l'àmbit de la psicologia i l'educació.

Pablo López
Cofundador de PsicoEmprende i responsable d'assessorament psicològic i formació

Director de l'Institut madrileny de psicologia i sexologia Integrativa i de Teu Psicòlegs LGTB. President de la Fundació Triangle Madrid. Ha posat en peu nombrosos projectes com un servei d'atenció a víctimes de la violència intragènere.

Marisa González
Cofundadora de PsicoEmprende i responsable de l'àrea d'emprenedors i desenvolupament

més de 18 anys d'experiència en l'orientació i impuls professional d'estudiants universitaris.
Consultora d'empreses en processos de gestió de canvi i implementació de noves formes de treball. Assessorament en Posada en marxa, coordinació i supervisió de projectes.

Juancar i Charlie
Dissenyadors i desenvolupadors web, encarregats de l'àrea de Disseny Web

Els encanta participar en projectes innovadors, involucrar mà a mà amb els seus clients i així poder oferir uns serveis totalment adaptats a les necessitats de cada projecte.

POSA'T EN CONTACTE

Tens algun dubte?

Explica'ns com creus que podem ajudar-te i un membre del nostre equip es posarà en contacte amb tu el més aviat que ens sigui possible.

    • pla integralemprenedorsSupervisiódisseny webLloguer d'espaisformacióaltres

      carro